Wat doe ik

Ik help mensen hun gedachten en idee├źn aan te scherpen door met ze te sparren. Ik help ze denkfouten te vermijden en speel advocaat van de duivel. Bij het adagium ‘organiseer je eigen tegenspraak’ ben ik degene die je belt.

Directie, bestuur, management, zelfstandigen – iedereen komt situaties tegen waarin beslissingen genomen moeten worden. Soms zijn de dingen helder, maar er zijn ook genoeg gevallen waarbij je twijfelt. Juist dan is het verstandig om alles door te nemen, samen met een buitenstaander die op professionele wijze kritisch de afwegingen tegen het licht houdt.

Heb je een denkfout gemaakt, ben je in een valkuil van de logica gevallen of heb je informatie gemist? Er komt een moment dat je blind wordt voor wat je doet – en daar kun je mij om de hoek laten kijken. Samen lopen we je denkproces door en staan stil bij mogelijke valkuilen.

Schuiven naar boven